۲۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۰۹

384 هزار تن سیلو گندم در گلستان احداث می شود

384 هزار تن سیلو گندم در گلستان احداث می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی گلستان اعلام کرد: 384 هزارتن سیلوی فلزی جدید توسط بخش خصوصی و دولتی در در استان درحال ساخت است.

محمد باقر منوچهری در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان، سیلوها و انبارهای به بهره برداری رسیده توسط بخش دولتی استان را 182 هزارتن و در بخش خصوصی را 361 هزار تن اعلام کرد.
 
معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت : میزان مصرف سالانه گندم در استان حدود 250 هزارتن است و به دلیل رویکرد اخیر وزارت بازرگانی مبنی بر توسعه تجارت غلات و با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و ظرفیت های بالقوه در تولید غلات و تجارت آن، ظرفیت ایجاد شده مازاد بر نیاز مصرفی استان، توجیه پذیر است.

وی اظهار داشت: در سال گذشته به دلیل وجود 600 هزارتن گندم موجودی از سال قبل در سیلوها و انبارهای نگهداری گندم استان و پیش بینی برداشت یک میلیون و 200 هزار تن گندم با کمبود مراکز نگهداری گندم رو به رو بودیم.

وی ادامه داد: در سال جاری با ساخت و توسعه سیلوهای فلزی و انبارهای مکانیزه توسط بخش دولتی و خصوصی ظرفیتی مناسب برای نگهداری استاندارد گندم در استان فراهم است.

منوچهری اظهارداشت: این مسئله موجب شده است که عملیات تخلیه و بارگیری مکانیزه انجام و امکان ذخیره سازی واریته های مختلف گندم به صورت جداگانه به وجود آید.

به گفته وی، سیستم جذب گرد و غبار و تهویه صنعتی جهت محافظت محیط زیست و انفجارهای احتمالی ، قابلیت ضد عفونی و تهویه ( هوادهی ) و دوران مکانیزه گندم، سیستم توزین زمینی جهت کامیون و تریلی، رعایت مسائل ایمنی و تهویه لازم، تجهیزات استاندارد، جهت اطفای حریق در سیلو و محوطه اطراف آن از دیگر ویژگی هایی است که در سیلوهای فلزی و بتنی استان برای نگهداری مطلوب و بهینه گندم فراهم شده است. 

کد مطلب 1289546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha